• English
 • Română
 • Saca, Budureasa
  0741 061 466

  Despre Noi

  Despre Noi

  Asezata in Comuna Budureasa, in satul uitat parca de timp,Saca, conserva lumea traditionala a satului romanesc transilvanean. La Saca 42 este o casa de vacanta care a fost gandita ca oaza de liniste de uz privat, seren si elegant, efecrt accentuat cu ajutorul finisajelor, in special piatra, lemnul si fierul forjat.

  Dorim sa oferim oaspetilor nostrii mai mult decat un weekend departe de casa; dorim sa oferim o experienta. Experienta inedita oferita de cadrul natural, de gradina cultivata intr-un spirit organic la dispozitia oaspetilor, alaturi de livada, de bucatele delicioase traditionale, de senzatia de acasa emanata de ambientul cozy ,de povestile satenilor atat de dragi noua si nu in ultimul rand de blandul si prietenosul nostru ponei, Frida.

  Rural Experience

  City Getaway

  Rural Experience

  City Getaway

  Rural Experience

  City Getaway

  Dupa cum bine stiti, nicio surpriza nu se divulga, se dau doar mici indicii, asa ca… asteptam toti curiosii sa ne treaca pragul.

  PS: in cazul in care va simtiti usor vulnerabili, nu uitati ca nu sunteti singuri.. pana si Carol al II-lea dupa spusele satenilor a trecut prin Saca in timpul unei sesiuni de vanatoare si insetat fiind a baut apa din fantana situata in spatele gradinii noastre.